Emocione dhe lot gëzimi! A është më të vërtetë kjo banesa e jonë?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Halil Kastratin, tashmë të gjithë e njohim. Ai është me profesion hoxhë, por kohes së fundit është bërë i njohur si njeri human dhe si drejtues i Shoqatës Humanitare ‘Jetimët e Ballkanit’.

Kastrati bashkë me shoqatën të cilën ai e drejton, kanë bërë me shtëpi qindra familje shqiptare, kanë ushqyer dhe vazhdojnë t’i ushqejnë permes menseve të tyre mijëra persona në ditë.

Kastrati bashkë me shoqatën e tij kanë gëzuar shumë një familje nga Gostivari, të komunitetit boshnjak, të cilës iu është dhuruar një banesë.

Për më shumë detaje, shikojeni videon e më poshtme.

...

Share.

About Author

Leave A Reply