Shikoni si mashtrojnë në ARI – paguan më shtrejt dhe nuk merr atë që të deklarohet

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Shikoni si mashtrojnë në ARI – paguan më shtrejt dhe nuk merr atë që të deklarohet

Në një video të publikuar në rrjetin social Facebook, shihen mënyra se si Artarët vjedhin klientin duke i llogaritur me pak se sa është cmimi real

Po ashtu në këtë video shihen se si mbushen rrathët nga dukati e që klientëve ju bie te paguajnë më shumë

...

Share.

About Author

Leave A Reply