Nuk e keni parë, po a e dini sa të bukur e ja gruan Adem Demaçi

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Veprimtari i shquar shqiptar Adem Demaçi, gjithmonë ka provuar të mos i ekspozojë fëmijët e tij në publik.

Ky është djali i veprimtarit Adem Demaçi, Shqiptar Demaçi dhe bashkëshortja e tij, Arbëria
Këto fotografi, janë ndër të parat fotografi që publikohen.

Djali, Shqiptari, është mjek me profesion.

...

Share.

About Author

Leave A Reply