Alban Mehmeti e kall atmosferën me Gjimnazistët e Vushtrrisë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Alban Mehmeti e kall atmosferën me Gjimnazistët e Vushtrrisë

Në një video të publikuar në Facebook nga këngëtari i mirënjohur Alban Mehmeti shihet atmosfera e madhe që ai se bashku me Gjimnazistët e Vushtrrisë e krijuan duke u mbajtur mend tamam si një mbrëmje për tu mos harruar, shkruan KosovaRepublikë

Një video të till nuk kishte si të mos e publikonte Albani

Shikojeni dhe shijojeni

...

Share.

About Author

Leave A Reply