Sazan Kimbo shfaqet në ring me plis mbi kokë, me një shqelm e dërgon në botën e ëndërrave maqedonin

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pak pas mesnate, në Olten të zvicrrës Sazan Kimbo u ndesh me maqedonin Aleksandër Dimevskin, duel ky që zgjoi interesim të madh shkaku se të dy kikboksierët vijnë nga një zonë e ndijshme siç është Ballkani.

Pa u përfundu raundi i parë Sazan Kimbo me një të goditur të saktë dhe të fortë me këmbën e djathtë, e dërgoj në botën e ëndërrave maqedonin, i cili as pas numërimit nuk arriti të kthjellet.

...

Share.

About Author

Leave A Reply