FUN

A e keni vënë re këtë detaj te kryeministri? Nuk i ndërron kurrë këpucët

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Këpucët që Haradinaj i bartë pothuajse gjithmonë janë prodhim vendor dhe sipas tij janë shumë të përshtatshme.
Dihet se kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj kujdeset për pamjen e tij të jashtme.

Por i ka disa këpucë të preferuara të cilat nuk i ndërron asnjëherë.

Në fotografitë e postuara të tij nëpër disa paraqitje mund ta vini re që Ramush Haradinaj bartë të njëjtën formë këpucësh por nuk duhet harruar të përmendet se i ka dy palë, një palë të zeza e një palë ngjyrë kafe.

...

Share.

About Author

Leave A Reply