Vladimir Putin prezanton makinën e tij të re

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vladimir Putin prezanton makinën e tij të re

Makina e re e Vladimir Putin quhet Kortezh dhe zëvendëson makinën e tij të mëparshme, një Mercedes-Benz S 600 Pullman Guard.

Kortezh është realizuar në bashkëpunim midis inxhinierëve më të mirë rusë dhe disa kompani ndërkombëtare të mirënjohura në botën automobilistike.

...

Share.

About Author

Leave A Reply