NASA: Pse njeriu i parë që do të shkelë në Mars do të jetë një grua

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjithë personat që kanë ecur mbi hënë kanë qenë meshkuj. Por, ka ardhur koha që gjërat të ndryshojnë dhe të ketë një lloj balancimi, të paktën duke filluar nga planeti Mars.

Kështu u shpreh Allison McIntyre, një prej shkencëtareve më të njohura të agjencisë hapësinore amerikane, NASA.

Kështu deklaron një prej shkencëtareve më të zëshme të Agjencisë Hapësinore Amerikane.

“Kemi astronaute, por nuk kemi dërguar asnjë grua në Hënë. Njeriu i parë që duhet të ecë në Mars do të jetë një grua”, – u shpreh Allison McIntyre.

...

Share.

About Author

Leave A Reply