Keni kujdes, këtë lloj cigare nuk duhet ta pini më

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të gjithë duhanpirësit në një moment të jetës, kur kanë dashur të heqin dorë nga cigarja, kanë filluar të konsumojnë ato që kanë përmbajtje të lehtë nikotine apo katrani.

Gjithashtu, shumë njerëz zgjedhin këto lloj cigaresh për të ulur rrezikun e kancerit. Por shkencëtarët kanë zbuluar se konsumi i cigareve të ashtëquajtura të lehta, ju rrezikon më shumë ndaj sëmundjeve që vijnë prej duhanit.

Cigaret e lehta kanë dalë në treg 50 vite më parë dhe janë prezantuar si një opsion më i shëndetshëm, por kjo e gjitha është bërë me qellim që të bëjnë njerëzit të mendojnë se janë më të sigurt, shkruan opinion.al.

SHBA dhe Britania ka filluar planifikimin për tërheqjen nga tregu të këtyre lloj cigaresh.

...

Share.

About Author

Leave A Reply