E frikshme: Modelja pushtohet nga djalli në transmetim të drejtpërdrejtë

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një modele në Kinë është pushtuar nga djalli në transmetim të drejtpërdrejtë në një emision të mëngjesit.

Ajo ka qenë e thirrur në emision të tregojë për punën e saj dhe për projektet e fundit në të cilat po punon, mirëpo në një moment asaj i ndryshon fytyra dhe fillon të flasë gjëra të tjera

Pamjet janë shqetësuese andaj video nuk preferohet të shikohet nga persona nën moshën 16 vjeçare.

Në transmetim të drejtpërdrejtë, ajo fillon të flasë se dëshiron të pijë gjak. Moderatori i afrohet me një shenjë të religjionit dhe ajo fillon të bërtas.

Shikoni videon për më shumë:

...

Share.

About Author

Leave A Reply