Vajza e Afërditës ua ‘deklason’ vajzat e Shyhretës dhe Shkurtës

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Afërdita si shumica e kolegëve të saj, e futi edhe vajzën e saj në industrinë e muzikës. Ajo tanimë po shoqërohet në çdo performancë nga vajza e saj.

Nënë e bijë është imazhi më i bukur që ato po ua ofrojnë fansave të tyre, e për këtë ato edhe janë falënderuese nga publiku i tyre.

Një fotografi të saj e ka publikuar Afërdita ku e shpreh dashurinë që ka ndaj vajzës së saj. Mirëpo ajo që shihet është bukuria e një vajze të re, që do t’ia deklasojë edhe vajzën e Shyhretës dhe Shkurtës.

...

Share.

About Author

Leave A Reply