Mbahuni vajza, vëllau i Bebe Rexhës është aq joshës…

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ndër këngëtaret shqiptare me famë botërore, është edhe Bebe Rexha, ku çdo lëvizje e saj përbën lajm.

Jeton në Shtetet e Bashkuara të Amerikës me familjen e saj, mirëpo shkaku i angazhimeve të shumta, udhëton shumë.

Përveç karrierës, flitet shumë edhe për jetën e saj private dhe familjen e saj. Kësaj here, ndër postime të ndryshme, ka shfaqur edhe vëllaun e saj, i cili vërtetë se është tejet joshës.

E për këtë flet vet imazhi..

...

Share.

About Author

Leave A Reply