Problemet shëndetësore që sjellin takat, ja çfarë duhet të bëni!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Një ekspert i sjelljes shpjegon pse ne jemi aq tërheqëse për ato stilet e ‘qiellit të lartë’, dhe si mund të gjejmë taka të cilat nuk i vrasin këmbët tona.

Shumë gra përputhen me idealin mashkullor që të veshin këpucë krejt të rrafshëta. Studimet kanë treguar se meshkujt gjejnë gratë më tërheqëse, kur veshin taka të larta.

Infeksionet vaginale dhe trajtimi i tyre, çdo gjë që duhet të dini.

Burrat gjithashtu pëlqejnë bell të hollë dhe vithe të gjera, të cilat janë aq shumë të popullarizuara ditët e sotme.

Edhe përse e urrejmë ta pranojmë shumë prej zgjedhjeve të veshjes së grave kanë të bëjnë me tërheqjen e gjinisë tjetër, të paktën historikisht kështu ka qenë.

Shumica e këpucëve janë të projektuara në atë mënyrë që shfaqin vetëm bukurinë e jashtme, por nuk kanë fare rehati.

Të vishni një thembër të qetë gjatë gjithë ditës, duhet të zgjidhni katranin e përsosur. Sa më e lartë të jetë taka aq më shumë presion bënë mbi këmbët tuaja.

Takat ideale janë midis një inç e gjysmë deri në tre. Përdorimi i këtyre këpucëve prej lëkurë të mirë, bënë që këmba juaj të frymojë më lirshëm.

...

Share.

About Author

Leave A Reply