FUN

Ia ‘fusin ethet’ në trup këtij njeriu, mendon se ka vdekur

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Familjarët dhe imami i janë afruar tek shtrati i të ‘vdekurit’. Mirëpo, nuk bëhet fjalë për dicka të vërtetë.

Personi i cili sapo zgjohet nga gjumi befasohet kur i sheh të afërmit e tij dhe hoxhën teksa luten dhe qajnë pranë tij.

Shikoni videon:

...

Share.

About Author

Leave A Reply