15 ton Snickers hidhen në plehra! Ja çfarë duhet të dini për çokollatën që po shkaktonte kancer

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rreth 15 tonë çokollata Snickers dhe Mars janë djegur në Gaza për një arsye të çuditshme.

Çokollatat të ardhura nga vende të ndryshme të botës janë djegur pasi është dyshuar se brenda tyre ka copa plastike.

Kështu autoritetet e vendit kanë vendosur që të shkatërrojnë ato për çështje të sigurisë së shëndetit duke e ditur se masat plastike janë edhe shkaktare të kancerit.

Kanë ekzistuar gjithmonë zëra që hedhin dyshime mbi çokollatat e tilla dhe përmbajtjen e tyre por asnjëherë nuk është bërë ndonjë hulumtim i gjerë.

...

Share.

About Author

Leave A Reply